Vanaf huis een occasion kopen
15656
post-template-default,single,single-post,postid-15656,single-format-standard,bridge-core-2.3.4,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-22.0,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.4,vc_responsive

Vanaf huis een occasion kopen

Vanaf huis een occasion kopen

Als u denkt aan een occasion kopen, waar gaat u dat dan doen en waar zoekt u naar? Het kan al een lastige keuze worden om überhaupt te beginnen met zoeken. Er zijn zoveel aanbieders via internet van merkdealers, BOVAG, garages, auto handelaren tot particulieren platforms. Het is begrijpelijk dat u door de bomen het bos niet meer ziet of niet meer weet waar u moet beginnen bij een occasion kopen.

 

Occasion kopen bij een particulier

Het aanschaffen van een occasion bij een particulier kan een goede keuze zijn als u een kleiner budget heeft of omdat u dan vaak minder betaald dan bij een merkdealer. Maar het kent ook zeker een bepaald risico. Om te beginnen heeft u geen garantie op de gekochte occasion.Het is dus verstandig om via deze weg zelf vooraf informatie over de auto in te winnen voor u gaat kijken.

 

Occasion kopen bij een dealer

U kunt ook een occasion kopen bij een dealer daar heeft u vaak wel garantie op het voertuig afhankelijk van de aanschafprijs. De meeste occasions komen met garantie op de markt vanaf ongeveer €4500,- aanschafwaarde. Er zijn ook wat verschillen tussen een BOVAG aangesloten garage of een die dat niet is. Zo hebben geen aangesloten garages vaak eigen service-en garantievoorwaarden.Het is verstandig deze op te vragen voor het aanschaffen van een auto.Uiteraard is een garage verplicht om eventuele gebreken te melden voor een verkoop maar ook hier kunt u om vragen.

 

Tips bij de aanschaf van een occasion

Bij de aanschaf van een occasion zijn een aantal zaken van belang, u wilt tenslotte niet voor onverwachte kosten komen te staan of misschien een miskoop gedaan te hebben.

Denk u hierbij aan onder andere:

  • Wat is de einddatum van de apk;
  • Zit er onderhoudshistorie bij;
  • Doe een kenteken check;
  • Wanneer is eventueel de;
  • distributieriem vervangen;
  • Profiel van de banden is dat voldoende.

 

Online vanaf thuis een occasion kopen

Bynco biedt een nieuw manier van occasions kopen aan. Via het online platform kunt u veilig, snel en goedkoop de meest mooie occasion kopen. De keus is reus en de service uitstekend. Een occasion kopen is nog nooit zo makkelijk geweest zonder daarbij enig risico te lopen. Kijk maar eens op de website van Bynco.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.