Over ons
15301
page-template-default,page,page-id-15301,bridge-core-2.3.4,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-22.0,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.4,vc_responsive

Over ons

Over ons Lekkerthuiswinkelen

Lekkerthuiswinkelen.nl is een website waar u alles kunt halen om uw huis te verbeteren. U haalt hier bijvoorbeeld uw stofzuiger, maar ook voor uw interieur kunt u bij ons terecht. Wij noemen dit concept online thuis winkelen. Bij het online thuis winkelen vindt u meubels, maar ook decoratie artikelen. Met behulp van onze website past u uw woning helemaal naar eigen wens aan. Doordat u alles op dezelfde website kunt vinden hoeft u nooit lang te zoeken naar de dingen die uw nodig heeft voor uw woning. U hoeft niet langer meer tien verschillende websites af voordat u alles bij elkaar heeft.

Door middel van ons online thuis winkelen hoeft u ook niet meer naar de winkel toe voor uw huishoudspullen. U kunt lekker thuis winkelen en kunt alles eenvoudig online bestellen. Dit scheelt u een hoop gesjouw met meubels, maar ook voor een goede stofzuiger hoeft u niet lang meer te zoeken. Wij hopen u te kunnen helpen met alles dat ook maar iets met uw woning te maken heeft. Zo hebben wij ook alles in huis voor u om zelf eens lekker te gaan klussen en kunt u ook bij ons terecht voor een mooi tapijt.

Het ontstaan van lekkerthuiswinkelen.nl

Wij hebben lekkerthuiswinkelen.nl opgericht omdat wij zagen hoeveel stress het inrichten van een woning soms op kan leveren. Veel mensen vinden het erg lastig om hier de juiste spullen voor te vinden. Er moeten vaak veel verschillende winkels meerdere keren bezocht worden voordat er keuzes gemaakt kunnen worden. Het viel ons op dat dit beter kon en hoe vermoeiend dit is. Wij besloten daarom een website te maken waarmee u eenvoudig alles vanuit uw woning kunt regelen. Voortaan kiest u daarom voor lekker thuis winkelen in plaats van het bezoeken van tientallen winkels. Wij hopen dat u iets aan deze website zult hebben.