Keuken en badshow 2018
15624
post-template-default,single,single-post,postid-15624,single-format-standard,bridge-core-2.3.4,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-22.0,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.4,vc_responsive

Keuken en badshow 2018

Keuken en badshow 2018

De nieuwste trends en producten uit de 2018 Keuken & Bad Show

De 2018 Kitchen & Bath Show is een grote internationale show. Hier laten grote badkamer en keuken fabrikanten hun nieuwste producten zien. Deze keuken en bad show is de allergrootste show op dit gebied, fabrikanten hechten daarom ook veel waarde aan deze show. Hierdoor ziet u tijdens deze shows de nieuwste opkomende producten die u misschien ook goed kunt gebruiken in uw eigen keuken of badkamer. Lekker Thuis Winkelen heeft zich verdiept in de nieuwste trends en producten die dit jaar tijdens deze show te zien waren.

Een van de producten die dit jaar te zien waren zijn de “vloeibare vorm” tegels. Deze tegels zijn gemaakt door Aybars Asci en worden inmiddels verkocht door het bedrijf Kaza. Ook wij van Lekker Thuis Winkelen vonden dit een van de mooiste tegels dit jaar. Wij gaan zeker weten kijken of ook wij deze tegels in onze badkamer kunnen leggen. Mocht u ook geïnteresseerd zijn in nieuwe tegels is dit misschien ook voor u een goede optie.

De zigzag glazen douche deur

Deze douchedeur viel de mensen van Lekker Thuis Winkelen erg op tijdens de show. De douchedeur is er een van Coastal Shower Doors en is ontworpen door Vanessa Deleon. Wij moesten even wennen aan deze douchedeur. De deur kan erg mooi zijn, maar was ons net iets te druk af. Houdt u hier wel van? Dan is deze erg moderne douchedeur zeker iets voor u.

Deze twee producten geven al een erg goed voorbeeld van de trends die u dit jaar kunt verwachten. Het valt ons van Lekker Thuis Winkelen op dat de aparte asymmetrische vormen erg in zijn dit jaar. Wat vindt u hiervan? Meld het ons in de reacties. Wilt u meer van deze show zien? De producten die tentoongesteld waren, zijn allemaal online terug te vinden.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.