Home design trends
15627
post-template-default,single,single-post,postid-15627,single-format-standard,bridge-core-2.3.4,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-22.0,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.4,vc_responsive

Home design trends

Home design trends

Wat is in en uit bij de inrichting van uw woning volgens architecten en designers zelf?

Om te bepalen wat nou precies in en uit is bij het inrichten van een woning hebben onderzoekers een enquête gemaakt. Deze enquête hebben ze door veel grote architecten en designers in laten vullen. Natuurlijk kunnen wij van Lekker Thuis Winkelen dit onderzoek niet zomaar negeren. Wij hebben besloten de resultaten van dit onderzoek met u te delen zodat ook u weet wat de nieuwste trends zijn.

Veranderingen

In 2018 zijn een paar trends die voorheen erg in waren minder geworden. Zo zijn de volledig witte huizen bijvoorbeeld verleden tijd. U heeft ze vast wel voorbij zien komen, de woonkamers waar elk meubelstuk dezelfde kleur wit is. Ook wij bij Lekker Thuis Winkelen vonden dit een tijd lang erg veel luxe uitstralen. Deze trend is vanaf 2018 waarschijnlijk verleden tijd. In 2018 zullen de witte kleuren waarschijnlijk plaats maken voor een stuk minder neutrale kleuren. Felle kleuren worden weer erg populair bij het inrichten van de woonkamer.

Net als wit zullen ook de roze woonkamers niet meer in zijn. Bij Lekker Thuis Winkelen zijn we nooit echt fan geweest van de knalroze woonkamers. Mocht u dit echter wel zijn dan moeten wij u helaas mededelen dat deze trend waarschijnlijk niet meer echt in de mode zal zijn binnenkort. Wees echter niet getreurd, ook bij de nieuwste trends wordt er nog veelvuldig gebruik gemaakt van hele felle kleuren.

In 2018 zullen de kleuren wat meer contrast vormen met elkaar. Ook zullen meubelstukken opvallendere texturen hebben. Bij Lekker Thuis Winkelen vinden we de nieuwste trends in ieder geval niet saai. Er zijn erg veel mogelijkheden te bedenken met de nieuwe meubels die hoogstwaarschijnlijk op de markt gebracht zullen worden. Ook zal een woning in 2018 een zachtere uitstraling krijgen. Dit verschil zal u vooral gaan zien aan de textuur van verschillende meubels.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.