Het kiezen van het juiste tapijt
15629
post-template-default,single,single-post,postid-15629,single-format-standard,bridge-core-2.3.4,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-22.0,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.4,vc_responsive

Het kiezen van het juiste tapijt

Het kiezen van het juiste tapijt

Welk tapijt past het beste bij uw woning?

Net als elk ander stuk van het interieur van uw woning moet ook het tapijt zorgvuldig gekozen worden. Niet elk tapijt past bij elk interieur en ook speelt uw eigen smaak natuurlijk erg mee. Bij Lekker Thuis Winkelen begeleiden we u met het kiezen van het juiste tapijt voor uw woning. Heeft u een erg moderne woning? Een moderne woning heeft vaak veel strakke lijnen, u kunt het tapijt hier dan ook op aanpassen. Bij Lekker Thuis Winkelen zouden wij voor een vierhoekig tapijt kiezen. Een laagpolig vloerkleed is altijd een veilige keuze in een huis met rechte, strakke lijnen.

Houdt u van een iets oudere stijl? Kies dan voor een vintage tapijt. Dit past vooral goed bij een wat ouder huis, maar is ook goed te combineren met een modern huis bij bepaalde inrichtingen. Bij Lekker Thuis Winkelen vinden we het vooral erg leuk dat er een heel verhaal achter een vintage tapijt kan zitten. Vintage tapijten zijn natuurlijk tweedehands, maar bij deze tapijten maakt dit natuurlijk helemaal niet uit. Het verhaal en de tijd waarin het tapijt gemaakt is maakt het tapijt juist uniek en erg luxe.

Voor een moderne woning hebben wij eerder een laagpolig tapijt aangeraden als u uw woning helemaal in dezelfde moderne stijl wilt inrichten. Toch kiezen ook veel mensen alsnog voor een hoogpolig tapijt. Met als reden dat dit hoogpolige tijd een beetje contrast aan de ruimte toevoegt. Ook dit hebben wij erg vaak in de praktijk langs zien komen en vinden wij erg mooi. Natuurlijk kunt ook u voor deze stijl tapijt kiezen als u hiervoor de juiste
inrichting heeft. Er zijn nog veel meer tapijtsoorten die u kunt gebruiken voor het inrichten van uw woning. Let bij het kiezen van uw tapijt ook vooral op de kleur.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.