Hanglampen, een grote trend
15633
post-template-default,single,single-post,postid-15633,single-format-standard,bridge-core-2.3.4,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-22.0,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.4,vc_responsive

Hanglampen, een grote trend

Hanglampen, een grote trend

Een grote trend op dit moment: hanglampen

Vindt u dat je huis er nog beter uit kan zien? Misschien is deze trend dan ook iets voor u. Hanglampen zijn weer helemaal in op het moment. Een hanglamp voegt karakter toe aan een woning. Wij van Lekker Thuis Winkelen vertellen je hoe een hanglamp uw woning kan verbeteren. Ronde hanglampen zijn weer helemaal in en passen perfect in de moderne woning. Heeft u een woonkamer met vooral wit interieur? Een hanglamp met een ronde vorm past hier erg goed bij. Bij Lekker Thuis Winkelen zouden wij zo een kamer combineren met een doorzichtige ronde hanglamp. Dit maakt de moderne look van het huis compleet.

Een bepaald soort lamp waarvan wij erg onder de indruk waren zijn de prisma vormige lampen. Deze lampen kunnen er erg mooi uitzien en passen bij veel verschillende inrichtingen. Deze lampen worden waarschijnlijk een echte trend in 2018 en ook wij bij Lekker Thuis Winkelen zullen waarschijnlijk een aantal van deze lampen aanschaffen voor in onze eigen woning.

Ook de hanglamp van kristal is weer helemaal terug. Dit keer worden de kristallen hanglampen in de meest unieke vormen gemaakt. Dit maakt het oude materiaal weer helemaal geschikt voor deze nieuwe trend. De kristallen hanglampen die wij tot nu toe in 2018 gezien hebben vonden wij erg mooi.

Waar een hanglamp neerhangen?

Een hanglamp is vooral geschikt voor in het midden van een grote ruimte. Een halletje is hierdoor bijvoorbeeld iets minder geschikt. Een hanglamp is vooral erg geschikt voor in de woonkamer. Bij Lekker Thuis Winkelen houden we meestal deze regel aan; bevindt zich een tafel in een bepaalde ruimte, dan kan hier prima een hanglamp boven hangen. Zo weet u zeker dat u veilig zit met uw inrichting. Wat denkt u van deze trend? Laat het ons weten in de reacties.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.