Lekkerthuiswinkelen | Een poloshirt hoort in elke kast thuis
15654
post-template-default,single,single-post,postid-15654,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive

Een poloshirt hoort in elke kast thuis

Een poloshirt hoort in elke kast thuis

Het poloshirt werd ontworpen door de Franse tenniskampioen René Lacoste. In 1933 bracht Lacoste, in samenwerking met zijn vriend André Gillier, het poloshirt op de markt.

 

Wanneer kunt u poloshirts dragen

Elke man heeft wel 1 of meerdere poloshirt in zijn kast liggen. Poloshirts kunnen bij verschillende gelegenheden gedragen worden. Thuis, of wanneer u naar een feestje gaat. Maar ook zakelijk gezien kunnen ze prima gedragen worden. En wat dacht u van poloshirts die bij verschillende sporten gedragen worden. Bijvoorbeeld bij golf of tennis of hockey.

 

Er is enorm veel keus in de verschillende poloshirts

Poloshirts zijn verkrijgbaar met verschillende designs zoals bijvoorbeeld met strepen of met stippen om met bloemen. En ze zijn verkrijgbaar in ontzettend veel verschillende kleuren. Ook kunt u kiezen uit de verschillende stoffen waarvan een poloshirt wordt gemaakt. U kunt hierbij bijvoorbeeld denken aan katoen, merinowol of polykatoen. Ook kunt u kiezen uit u een recht model wilt of toch een model wat meer aansluit een zogeheten getailleerd model. En wilt u een poloshirt met lange of met korte mouw. En er zijn poloshirtsmet en zonder borstzakje. De maten poloshirts die wij verkopen zijn zeer uiteenlopend. van maat xs tot maat 6xl.

 

Hoe maakt u nu de keuze voor het perfecte poloshirt

Via het filter aan de linkerzijde op onze site kunt u al wensen invullen met betrekking tot het poloshirt dat uw wilt bestellen.En zo uw poloshirt helemaal naar uw wensen bestellen. Wanneer u er zelf toch niet uitkomt, kunt u altijd bellen  onze mensen zitten voor u klaar voor persoonlijk advies en al uw vragen te beantwoorden.

Wij verkopen poloshirts van verschillende merken van hoogwaardige kwaliteit. U bent uiteraard ook altijd welkom om langs te komen in onze winkel in Amsterdam.

No Comments

Post A Comment